Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is een vak dat zich vooral richt op bewegen en ondersteunen van mensen met gezondheidsproblemen, waarbij het houdings- en bewegingsapparaat het aangrijpingspunt is. Het gaat daarbij niet alleen om verminderen van pijn, of vergroten van bewegingsuitslagen of conditie; vergroten van de kwaliteit van leven speelt een steeds belangrijkere rol.

Bij Witte Vlinder Fysiotherapie kunt u terecht voor de behandeling van uw klachten en begeleiding bij complexe revalidatie vraagstukken. Veel klachten van het houding – en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed. Daarbij kunt u denken aan: pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten.
Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart kunnen veelal goed worden behandeld.

Voor wie?

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.