Particuliere Medische Fitness

Trainingen

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die hun kracht en uithoudingsvermogen op een verantwoorde manier willen opbouwen.
Zo kan het zijn dat u na een blessure wilt starten met het opbouwen van uw conditie en spierkracht. Bijvoorbeeld bij nek-, schouder-, lage rug-, heup- of knieklachten. Hierbij is dan het doel verergering of herhaling van de klachten te voorkomen.
De trainingen vinden plaats in kleine groepen van acht tot tien deelnemers.
Voor het volgen van het trainingsprogramma heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig.

Intake

Voorafgaand aan de training krijgt u een intake. Deze bestaat uit een gesprek waarin de trainer de doelstellingen van de training met u bespreekt. Ook wordt er geïnventariseerd hoe uw gezondheidstoestand is en of u beperkingen ervaart bij bepaalde bewegingen of activiteiten.
Na het gesprek worden onder andere uw lengte, gewicht en bloeddruk gemeten en de kracht en het uithoudingsvermogen van een aantal spiergroepen getest.
De hele intake duurt ongeveer een uur. Naar aanleiding van de gegevens uit de intake maakt de trainer voor u een persoonlijk trainingsschema.

Trainen

De trainingsperiode duurt minimaal drie maanden. Gedurende deze drie maanden past de trainer het trainingsschema aan; u wordt immers sterker en fitter.
Na drie maanden krijgt u een hertest. Hierbij worden alle metingen herhaald die bij de intake gedaan zijn. Zo kunt u zien wat uw vorderingen zijn in drie maanden tijd.

De eerste afspraak

Wanneer u voor de intake komt, is het belangrijk dat u sportkleding mee hebt of al aan hebt.
Zorg dat u een halve dag voor de test geen koffie, thee en tabakswaren gebruikt en dat u geen zware maaltijd eet. En train of sport niet gedurende een halve dag voor de test. Dit is namelijk van invloed op de testresultaten.

Kosten

  • Inschrijving, intake en hertest              
  • Training 1x per week                            
  • Training 1x per week 65+                   
  • Training 2x per week (1x begeleid)       
  • Training 2x per week (2x begeleid)       

€ 46,-
€ 35,50  per maand
€ 32 (10% korting)
€ 46,- per maand
€ 59,50 per maand

Trainingstijden medisch fitness begeleid

MaandagWoensdagVrijdag
09.00 tot 10.00
10.00 tot 11.00
09.00 tot 10.00
10.00 tot 11.00
11.00 tot 12.00
13:30 tot 14:30
11.00 tot 12.00
14.00 tot 15.00

U kunt zich aanmelden bij Linda Spangenberg via linda@wittevlinderfysiotherapie.nl.