Over Witte Vlinder Fysiotherapie

Praktijk Witte Vlinder Fysiotherapie is in 1974 begonnen als praktijk de Witte Hoeck en was genoemd naar de locatie, het witte huis op de hoek Lindenlaan, Esdoornlaan Wormerveer en naar de stichter Hans Witte.

De praktijk is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de Zaanstreek waar het om kwaliteit in fysiotherapeutische zorg gaat.

Van april 2012 tot 31-12-2019 was de praktijk gevestigd in het opvallend zaansgroene bedrijvenverzamelgebouw op de Industrieweg, het Rem-eiland.

Sinds 1 januari 2020 zijn wij verhuisd naar de Witte Vlinderweg 72a en hebben wij de naam weer aangepast aan de locatie: Witte Vlinderfysiotherapie.

Op deze locatie hebben wij alle mogelijkheden om onze specialistische fysiotherapeutische zorg optimaal in te zetten, van individuele behandelingen in onze royale behandelkamers tot groepstrainingen in de grote trainingszalen. Hierdoor kunnen wij een scala van klachten begeleiden en behandelen.

Wij zorgen ook voor een gezamenlijke aanpak van klachten.

Met elkaar, en in samenwerking met huisartsen en medisch specialisten, willen wij de Zaankanters zo goed mogelijk begeleiden in en naar een gezond leven.

  • Professionele begeleiding
  • Zorg op maat
  • Vrije toegankelijkheid

ONZE VISIE

Praktijk de Witte Hoeck/ Witte Vlinder Fysiotherapie is al ruim 50 jaar een bekend adres voor mensen met lichamelijke klachten. Vanuit de Wittervlinderweg 72A2 wordt fysiotherapeutische zorg geleverd op locatie als wel bij de mensen thuis.

Vanuit teamverband is er sprake van een zich verbindende en inspirerende organisatie. De teamleden behandelen de mensen met klachten aan het bewegingsapparaat en de gevolgen daarvan als individu, die gedurende korte of langere tijd ondersteuning nodig hebben om hun eigen leven te leiden.

KEUZEVRIJHEID, KLANTGERICHTHEID EN KWALITEIT

Wij willen de mensen begeleiden op weg terug naar het weer optimaal bewegend functioneren. Hierbij staan keuzevrijheid, klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Wij zijn geen productiefabriek welke problemen oplost, maar proberen door middel van het aanspreken van het vermogen tot zelfredzaamheid van mensen een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven.

Samen met huisartsen en wijkzorg organisaties, levert Witte Vlinder Fysiotherapie al jaren een belangrijke bijdrage aan duurzame eerstelijnszorg in Wormerveer en omstreken en wil deze positie in de toekomst behouden. Uit het jaren lang opgebouwde vertrouwen blijkt dat de Witte Vlinder Fysiotherapie weet wat verantwoordelijkheid nemen is en is hiermee een solide partner.

De tal van specialisaties en verbijzonderingen welke de fysiotherapeuten te bieden hebben zullen niet alleen apart en los van elkaar toegepast worden maar zullen op elkaar aansluiten bij behandeling van bepaalde patiƫnten groepen om zo te komen tot een doelgroepen beleid.

Continue scholing, samenwerking met huisartsen, andere verwijzers en onderwijsinstellingen zullen mede bijdragen tot kwaliteitsverbetering.