Onze visie2019-12-30T13:54:41+00:00

Onze visie

Praktijk Witte Vlinder Fysiotherapie is al ruim 50 jaar een bekend adres voor mensen met lichamelijke klachten. Vanuit de Wittervlinderweg 72 a wordt fysiotherapeutische zorg geleverd op locatie als wel bij de mensen thuis.

Vanuit teamverband is er sprake van een zich verbindende en inspirerende organisatie. De teamleden treden de mensen met klachten aan het bewegingsapparaat en de gevolgen daarvan tegemoet als individu die gedurende korte of lange tijd ondersteuning nodig hebben om hun eigen leven te leiden.

Keuzevrijheid, Klantgerichtheid en Kwaliteit

Wij willen de mensen begeleiden op weg terug naar het weer optimaal bewegend functioneren. Hierbij staan keuzevrijheid, klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Wij zijn geen productie fabriek welke problemen oplost, maar probeert door middel van het aanspreken van het vermogen tot zelfredzaamheid van mensen een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven.

Samen met huisartsen en wijkzorg organisaties, levert de Witte Vlinder Fysiotherapie al jaren een belangrijke bijdrage aan duurzame eerstelijnszorg in Wormerveer en omstreken en wil deze positie in de toekomst behouden. Uit het jaren lang opgebouwde vertrouwen blijkt dat de Witte Vlinder Fysiotherapie weet wat verantwoordelijkheid nemen is en is hiermee een solide partner.

De tal van specialisaties en verbijzonderingen welke de fysiotherapeuten te bieden hebben zullen niet alleen apart en los van elkaar toegepast worden maar zullen op elkaar aansluiten bij behandeling van bepaalde patiƫnten groepen om zo te komen tot een doelgroepen beleid.

Continue scholing, samenwerking met huisartsen, andere verwijzers en onderwijsinstellingen zullen mede bijdragen tot kwaliteitsverbetering.